keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Koonti joululahjoista

Tuli ommeltua aika montakin joululahjaa. Mutta jotenkin vaan kamerasta blogiin siirtäminen on vaan on jäänyt ja jäänyt. Instat ja facet on vaan nykyään niin paljon nopeampi kanava jakaa tekemistään.

 
Isälleni tein paidan. Samaa kuosiahan jo esiintyi veljen poikani synttäripaidassa, nyt vaan koko on paaaaljon suurempi vaikka idea sama.

 
Kummitytön kaappia täydensi pitkällä yömekolla. Kangas on hyvin marinoitua Marimekon pallotrikoota. Saamastani kuvasta päätellen yömekko on ollut mieleinen.


 
Nämä kaksi piparimekkoa meni jo veljentytölle ja siskontytölle ennen joulua, jotta joutavat käyttämään mekkoa ennen kuin joulu loppuu. Kangas Metsolalta Kempeleestä ostettu joskus kesällä, ku halvalla sai.

 
Samalla kaavalla kuin edellinen, ompelin veljentytölle toiveesta mekon pukinpussiin. Kangas Marimekon, ei kuitenkaan niin kauan marinoitunut kuin pallokangas. Piti laittaa taskut erivärisestä raita trikoosta, mutta kaikki ei aina mene niin kuin suunnittelee.

 
Pyynnöstä tuli tehtyä myös leggarit käyttöön samaan pukin pussiin.
 
Nyt kevättä kohden, ehkä ensin vähän pakkasta?

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti pakkasta, minä haluan jäädyttää takapihalle luistinradan lapsille. Itse tehdyt pehmeät paketit ovat varmasti olleet kaikki mieluisia, ajattelisin.

    VastaaPoista