torstai 14. toukokuuta 2015

Kuplia mekossa

Kuten vanhan blogini puolella on jo moneen kertaan tullut esille, meillä rakastateaan ja harrastetaan volkkareita. 

Tämän mekon tein jo vapun cruisingiin, mutta sitten emme lähteneetkään. Toivotaan että mekkoa pääsisin ulkoiluttamaan lauantaina.


Raumalla Poroholmassa vietetään volkkaristien kesäkauden avajaisia. Lisätietoja täältä: https://www.facebook.com/events/1576473365963110/ 

Klo 14 lähtee letka volkkareita kaupungin läpi, jos vaikka haluat ihastella noita kauniita ja nostalgisia autoja. 


Kaava on muokkailtu SK:n jostain kaavasta, minulle sopivaksi. Odotan jo kesää, sais pitää tätä mekkoa päivästä toiseen. Tosin tarkenee sillä jo nyt neuletakin kanssa. 

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno kangas ja kiva mekko! Oisko sulla volkkaristina vinkata, mistä löytyisi kleinbus-kuvioista kangasta? Ois yksi idea mitä haluisin ommella ja ois kiva saada ainakin yksi kleinbus siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin äkkiseltään en osaa sanoa. Mulla on jotakin trikoota kotona, joka osoittautui tosi tosi vinoksi. Sen taisin ostaa kangashamstereista. Ja jotain puuvillakangasta olen ostanu Eurokankaasta, mutta siitäkin on aikaa. Kannattaa googletta, silleen saattaa löytyä kuva ja sitten nettikauppa :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihana ja en tajua miksi en ole koskaan nähnyt tätä aikuisen kankaana! Täydellinen kuosi harrastajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus joo jotkut kankaat vaatii pureskelua. Mutta mielestäni tää oli kohtuu helppo. Kuvat ovat isoja ja laajalla alueella, niin sopii mainiosti aikuisen vaatteeseen.

   Poista