sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kesämekkoni

Olen haaveillut pitkään sellaisesta vähän 50 lukulaisesta kellohelmaisesta mekosta. 

1,60€ maksanut kangas päätyi kaavan testailuun, ja hitsi, ei mekosta tullukkaan vaan testi kappale, vaan tätä tulee varmana käytettyä. Ulkoilutin mekkoa jo siskontytön voimistelunäytöksessä sekä äitienpäivän vierailuilla. 


Kangas on aika farkun näköistä ja tikkailinkin mekon oranssilla antamaan lisää farkun tuntua. Vähän täytyy vielä kaavaa yläosasta muokkailla, jotta saan rintalaskokset osumaan kohdalleen.


Kaava on Suuresta Käsityökerhosta 4/13 nimeltään laskosmekko.

8 kommenttia:

 1. Farkkumaisuus on aina nätti, toimii mekossa kivasti! Onnistuminen on aina mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on. Ja tuossa kun oon katellu, niin nähtävästi farkku on tämänkin kesän juttu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Ihastuin malliin itse. Helmaa ei tarvitse rypyttää vaan laskoksilla saadaan kellomainen malli, ja helpottuu teko suuresti. Vähän pitää vielä rintamuotoja muokata, ja tehdä istuvampi.

   Poista
 3. On kyllä nätti ja niin naisellinen malli, sopii sinulle tosi hyvin! Ja tuotahan voi hyvin talvellakin pitää neuletakin ja paksujen sukkisten kanssa. Kiitos muuten sinulle mukavista kommenteista, joita olit jättänyt blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään kyllä hulluna tästä mekosta, luulenpa että otan jonkin retrolakanan ja teen toisenkin samalla kaavalla.

   Poista
 4. Mekko sopii sinulle valtavan hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana mekko!! Haluaisin niin kovasti talveksi tuon mallisen mekon vaikka merinovillaneuloksesta ja pitkähihaisena:) Täytyy muuten kurkata kirjastosta seuraavan kerran tuota lehteä, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista